Välikohtaus Karhulassa 5.10.2013

Serkku Sami Taipale oli saamieni tietojen mukaan yhä muiluttanut tyttöystäväänsä, ja kommentoin tätä asiaa hänelle facebookissa. Sami alkoi soittaa suutaan ja pyyti paikanpäälle selittämään asiaani.

Menin paikanpäälle n.2h myöhemmin, ja matkalla Samin tyttöystävä soitti Samille ja kertoi tulostamme. Sami uhosi puhelimessa jo tulevansa ulos heti kun näkee auton. Samia kiellettiin puhelimessa tyttöystävän toimesta tulemasta ulos.

Saavuimme määränpäähän juoksi Sami ulos pesäpallomaila kädessä suoraan kohti, liikuin lyöntikaaren (joka olis suunnattu päähän) sisäpuolelle niin lähelle että pystyin ottamaan iskun vastaan käsiin. Sain pienen nirhauman kyynärpäähän joka turposi hieman iskusta. Samin tajutessa tilanteen kun menetti mailan, Sami juoksi sisälle.

Soitin poliisit paikalle ja tein rikosilmoituksen, poliisin jututtaessa Samia sain tietää että Sami valehteli että ei minulla ollut mitään asiaa eikä lupaa tulla sinne ja alkoi syyttää kotirauhan häirinnästä. Kuitenkin minulla on kutsu yhä tallella kerroin poliisille.

Sami työskentelee asiakaspalvelutyössä isänsä yrityksessä ResTec nimisessä yrityksessä.

Jätä kommentti